4 iulie 2016

PACO

Data nasterii: 28.07.2015
Sex: masculin
Talie: medie

PACO a primit deja din partea noastra premiul de “Catelul-Buna Dipozitie”, nu de alta, dar ii este oricui imposibil sa stea alaturi de el si sa nu inceapa sa rada, vazandu-l cum zburda ca o caprita! A fost gasit intr-un sat, hoinarind pe strazi in speranta ca va gasi ceva… orice de mancare.

Starea lui fizica arata oricui ca nu mai mancase de mult timp si ca puterile incepeau sa-l lase. Probabil acesta este si motivul pentru care iubeste sa fie alaturi de alti catei, insa niciodata sa imparta mancarea cu acestia. Acum isi petrece ziua jucandu-se cu semenii lui, pana la epuizarea si adora sa fie in mijlocul oamenilor. Este vesel si energic si cu putina educatie ar putea deveni un companion minunat pentru cei care ar stii sa-i aprecieze deschiderea si prietenia, care il caracterizeaza cu desavarsire.

Daca doriti sa adoptati acest catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.