4 octombrie 2018

Ona

Data nasterii: 02.09.2015
Sex: Femela
Talie: Medie-mare

Din seria „cu ce am ramas noi dupa campaniile de castrari” v-o prezentam pe Ona. Pe Ona o alintam cu drag „lipici” sau „scaiete” fiindca tare greu se dezlipeste de noi (dar si noi de ea). Nu acelasi efect l-a avut asupra celor care i-au fost stapani si care, dupa ce le-am adus-o inapoi de la campanie, castrata si deparazitata, au refuzat sa o primeasca inapoi. Drept sa va spunem, noi am acceptat decizia lor cu o oarecare usurare, fiindca stim ca o comoara ca Ona merita mai mult decat o viata petrecuta in lantul din fundul curtii, uitata de cei care ar fi trebuit sa ii fie familie.Merita un patut calduros si un loc pe canapea, merita plimbari prin parc si mangaieri de noapte buna.
Ona se intelege exemplar cu alti catei si iubeste copiii, are cam trei ani (in octombrie 2018) si speram sa gasim pe cineva care sa ii ofere toata fericirea care i-a lipsit in acesti trei ani de viata.

Daca doriti sa adoptati aceasta catelusa va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.