26 noiembrie 2018

Novac

Data nasterii: 15.04.2016
Sex: Mascul
Talie: Medie

El este Novac. Desi fiecare animalut care se afla in grija noastra este deosebit in felul sau, povestile lor sunt asemanatoare si incep cu cuvantul: ABANDON. Asa si in cazul lui Novac, un catel care si-a petrecut primii doi ani de viata legat intr-un lant scurt, hranindu-se cu cate o felie de paine atunci cand „omul lui” isi amintea de sulfetul care isi ducea traiul chinuit in fundul curtii. Dupa anii petrecuti ca prizonier in acea curte, pe care el totusi o considera casa lui, Novac a devenit brusc un musafir nedorit in acel loc. Noua lui „casa” a devenit strada, un loc neprimitor, nesigur unde era mereu alungat dintr-un colt in altul. Incercarile sale repetate de a se intoarce acasa si de a veni bucuros in intampinarea stapanului sau, au fost zadarnicite de acesta prin batai si pietre aruncate. Cand am aflat povestea lui am decis sa ii oferim noi acel coltisor de siguranta dupa care tanjea atat de mult.
Novac s-a dovedit a fi unul dintre caracterele acelea lasate pe pamant ca sa ii invete pe altii ce inseamna loialitatea si iubirea, o minune de catel care adora oamenii si se intelege cu alti caini.
Pentru micile gesturi de afectiune pe care i le oferim ne recompenseaza zilnic cu o codita vesela si o privire plina de recunostinta. Suntem siguri ca in acelasi fel si in multe alte feluri specifice necuvantatoarelor, i-ar recompensa si pe cei care vor decide sa ii ofera o noua casa, de data aceasta una calduroasa, plina de iubire si mai ales una pentru totdeauna.

Daca doriti sa adoptati acest catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.