Norocel – Adoptat

6 decembrie 2016

Norocel – Adoptat

Vi-l prezentăm pe Norocel, cel mai dulce pisoi al momentului!
Desigur că toate suflețelele din familia Animal Life sunt simpatice și speciale, dar Norocel este deosebit. Și cum suntem în toiul unor zile de o bogată încărcătură emoțională, vrem să vă prezentăm o poveste specială, care, sperăm noi, cu ajutorul vostru, să capete un final fericit.
Pisoiul a fost găsit de mic, alături de alți doi frățiori. El a fost singurul care avea o problemă atât de gravă la ochișor. I s-a făcut tratament, dar din păcate, ochișorul bolnăvior nu și-a mai revenit si a fost scos. A fost botezat Norocel, atât în ideea că este o minune că a supraviețuit, dar și în speranța ca pecetea destinului său să fie una fericită. Pisoiul, deparazitat intern și extern, este acum mare și voinic, drăgăstos și cu foarte mult bun simț. Sperăm să fie norocos în continuare!
Cine dorește să dea un final fericit poveștii, este rugat să ne contacteze prin mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
––––––––––––––
Data nasterii: 15.06.2016
Sex: Mascul
Foloseste litiera: DA
Prietenos fata de catei: DA
Prietenos fata de alte pisici: DA
Sterilizat: DA
Deparazitat intern/extern: DA
––––––––––––––

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.