23 octombrie 2017

Nola

Data nasterii: Februarie 2017
Sex: Femela
Talie: Medie-Mare

Nola este o cățelușă a cărei ochi îi trădează tristețea de a fi a nimănui. Ei cerșesc dragoste și compasiune din partea oamenilor, pe care Nola îi iubește atât de mult.
O mângâiere caldă și o vorbă dulce sunt suficiente pentru a-i face ochișorii să strălucească de bucurie. De când a venit pe lume, Nola nu a avut niciodată un loc al ei, dar, ca orice suflet, își dorește cu ardoare asta. Un locșor al ei, oricât de mic, o familie care să o iubească și pe care Nola să o protejeze așa cum știe ea mai bine sunt dorințe scântâietoare ce refuză să se stingă prea ușor.
Avem speranța că Nola va aduce multă bucurie unei familii iubitoare, binevoitoare și dispusă să îi ofere acestui suflet aprig cerșetor timpul necesar pentru acomodare. Dacă sunteți interesat de adopția acesteia, vă așteptăm cu interes mesajele.

Daca doriti sa adoptati aceast catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.