Nala si Mustafa

12 martie 2018

Nala si Mustafa

Data nasterii: Nala – 12.02.2008, iar Mustafa – 12.02.2006
Sex: Femela si mascul
Talie: Medie-mare

„Împreună până la adânci bătrâneți”. Acesta este finalul fericit al oricărei povești clasice de dragoste. Și dacă vă gândeați vreodată ce înseamnă un suflet de animal, vă spunem noi. Și animalele iubesc! Iar Nala și Musafa sunt cuplul exemplar care dovedesc acest lucru.
Cei doi bătrânei au fost aruncați dintr-o mașină. Verdict: abandonați împreună. Tot împreună i-am găsit când am fost să îi preluăm. Au rămas în același loc de câteva zile, așteptându-și în zadar stăpânii. Motivul abandonului este peste putințele noastre de înțelegere. Asta pentru că cei doi sunt foarte cuminți și iubitori.
Nala și Musafa se iubesc tare mult și sunt fericiți împreună. Probabil că se cunosc și se iubesc de o viață! Vrem să îi dăm la fel de fericiți, motiv pentru care încurajăm să fie adoptați împreună.
Prin mesaj privat, stăm la dispoziția oricui care dorește să le ofere blănoșilor îndrăgostiți o bătrânețe liniștită în sânul unei familii iubitoare care să îi lase să traiască, așa cum spune povestea, „împreună până la adânci bătrâneți”.

Daca doriti sa adoptati acesti catei va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.