3 ianuarie 2018

Muți

Un pisoi cu dreptul la fericire te așteaptă să îl iei acasă!
Muți, un motan scump și drag, stă și el la coadă pentru o fărâmă de fericire. Pentru el, fericirea constă într-o familie iubitoare și un cămin, unde să fie ferit de rele și de singurătate.
Muți a fost gasit pe strada, nu stim povestea lui, dar la cat de bland si iubitor era cu fiecare persoana care se oprea sa ii dea atentie, nu ne-am indurat sa il lasam acolo. Acum lucrurile pentru el s-au așezat foarte bine, este deparazitata, steriizat și vaccinat, și acum este gata de adopție.
Tot ce ii lipsește este o familie căreia sa îi ofere toate dragostea și recunoștința lui. Te așteptăm nerăbdători să ne contactezi prin mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
––––––––––––
Data nasterii: Septembrie 2016
Sex: Mascul
Foloseste litiera: DA
Prietenos fata de catei: NU STIM
Prietenos fata de alte pisici: DA
Sterilizat: DA
Deparazitat intern/extern: DA
Vaccinat: DA
––––––––––––

8 Comments
  1. Muti este un scumpic…ne jucam in fiecare zi..in primele zile obosea foarte repede..apoi tot mai mult a reusit sa reziste…acuma alearga,sare ,face tot felul de giumbuslucuri…dar totusi oboseste inca repede..gafaie tare…si tuseste destul de des..mananca bine,ii place si mancare la plic si uscata…apa in schimb nu prea bea…in rest ,doarme muuuult…va multumesc ca ati avut incredere in mine si mi l-ati daruit mie….

  2. puteti sa ma sunati si seara tarziu daca nu va deranjeaza…multumesc

  3. Doamne ce frumos este! seamana leit cu motanul meu Tomita care a murit in 10 ianuarie ac…la 1 aprilie ar fi implinit 18 ani…eu stau in Cluj,Sunt o tanti singura in 4 camere goale…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.