MURES – ADOPTAT

26 aprilie 2015

MURES – ADOPTAT

26. 04.15: HAPPY END pentru Mures! Familia temporara s-a transform at in una definitiva. Aici puteti viziona un filmulet cu ei: https://www.youtube.com/watch?v=Bc6Jvue3rWo&feature=youtu.be

Dupa o viata grea, marcata de frica, foame si suferinta, Mures a savurat poate pentru prima data caldura unei case si a unei vorbe bune si indestularea unei mese imbelsugate. Cu o zi inainte de Anul Nou a scapat de trecutul lui dureros si incet, incet ochisorii lui nu mai oglindesc frica si neincredere ci prietenie si speranta. Poate Noul An va fi si un nou inceput pe drumul lui, mult prea greu pana acum.
Este o fire timida si retrasa, insa cu fiecare clipa de atentie primita, cu fiecare vorba buna se intrezaresc schimbari in comportamentul lui. Curiozitatea il mana se exploreze si sa-si invinga frica, blandetea ii permite sa se apropie din ce in ce mai mult de oameni. Spera doar sa-si recastige increderea si sa devina catelusul deosebit de sociabil pe care si-l doreste oricine, fiindca un catelus iubitor si bland este deja.

One Comment
  1. Loredana Luthelo Kaschovits 22 februarie 2015 at 15:42 Răspunde

    Am vazut un filmulet cu el. Este super haios :)))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.