15 decembrie 2017

Lizzie

Lizzie este ceea ce numim noi „bucurie pe 4 lăbuțe”. Este o supraviețuitoare norocoasă, care nu face compromisuri ce țin de nobiliara etică pisicească, o mega- alintată care se bucură să trăiască. Se vede, nu?
Reușește să impresioneze tocmai pentru că este o dulceață de pisică, cuminte, ascultătoare și foarte jucăușă, în ciuda faptului că s-a pricopsit cu o ruptură de bazin în urma unui accident probabil foarte urât. O perioadă nu s-a putut mișca, dar totuși, cu dureri mari, Lizzie reușea chiar și imposibilul: mergea la litieră, lucru pentru care ne-a câștigat ireversibil admirația. Se pare că a fost dintotdeauna o fetiță educată și continuă să fie în egală măsură, acum că viața ei intră în sfârșit pe făgașul normal și o putem declara „adoptabilă”.
Fericirea lui Lizzie va putea fi întregită de un contract de adopție. Un cămin stabil, siguranța zilei de mâine și dragostea unor stăpâni cu inimă mare sunt conectorii de care avem nevoie pentru a închide cu Happy End acest alt capitol din viața micuței.

Daca doriti sa adoptati aceasta piscuta, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
––––––––––––
Data nasterii: Iulie 2016
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Prietenoasa fata de alte pisici: DA
Sterilizata: NU INCA
Deparazitata intern/extern: DA
––––––––––––

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.