5 septembrie 2017

Kano

Data nasterii: 22.05.2016
Sex: Mascul
Talie: Medie (Greaban: 55cm)

Desigur că miracole întâlnim adesea și ne bucurăm enorm pentru ele, însă nu contenește să ne uimească puterea de a merge mai departe a animalelor.
Experiența lui Kano reușește să redea perfect chintesența cuvintelor ” Totul este bine când se termină cu bine.”
Cățelandrul pe care îl puteți vedea acum atât de voios, plin de viață și energie pozitivă a trăit la doar un an cea mai cruntă experiență a vieții lui, rezultantă a indiferenței, a nepăsării celor din jur. Călcat de o mașină, a fost lăsat să zacă ore în șir, cu două picioare rupte într-o baltă de sânge. O imagine.. zdrobitoare.
Din fericire, Kano este astăzi într-o stare uimitoare. Dorința sa de a supraviețui și iubirea pentru viață și oameni au grăbit motoarele vindecării sale. Acum merge, aleargă și sare ca orice câine. Și cum s-ar fi putut întâmpla toate astea, dacă nu ar fi fost un cățel drăgăstos cu oamenii și alți căței,iubitor din cale afară, deschis spre a învăța lucruri noi? Kano este un cățel model, de talie medie spre mare, la o vârstă la care poate fi ușor educat – puțin peste un an.
Dacă dorești să dai un final fericit poveștii lui Kano, te așteptăm cu mult drag pentru mai multe detalii despre adopția sa.

Daca doriti sa adoptati acest catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.