John Snow – Adoptat

26 aprilie 2017

John Snow – Adoptat

UPDATE: JOHN SNOW S-A RECUPERAT SI ESTE DISPONIBIL PENTRU ADOPTIE!
Baietelul nostru minunat a raspuns foarte bine la tratament si ne-a uimit pe toti cu evolutia sa rapida. Acum este in asteptarea unei familii adevarate in care sa iubeasca si sa fie iubit. Daca esti interesat de adoptia lui Snow, nu ezita sa ne trimiti mesajul tau privat.
Le multumim pe aceasta cale fosterilor nostri Radu si Andreea, precum si medicului veterinar, fara de care vindecarea lui John Snow nu ar fi fost posibila.
Va saluta blanosul nostru, iar noi va indemnam sa-i dati o sansa, pentru ca are o multime de lucruri bune de oferit!
––––––––-
POVESTEA LUI JOHN SNOW
Blandete. Incredere. Speranta. Dorinta de a trai. Iubire. In spatele acestor rani fizice se ascund aceste cuvinte. Ele il infatiseaza pe John Snow, un motan tanar pe care norocul l-a ocolit pana acum. L-am gasit pe Snow intr-o stare mai mult proasta, dar plin de viata si de optimism. Suferea de o boala de piele din pricina unei infectii extinse a urechilor. A inceput repede sa raspunda la tratament si progresele nu au intarziat sa apara. Ne-am gandit apoi sa-l testam pe Snow pentru FIV – FEL. Din pacate, testul a iesit pozitiv pentru FIV. Semnificatia virusului FIV la feline este asemanatoare cu cea a virusului HIV la oameni. Deosebirea intre noi si feline este aceea ca ele au organismul mult mai rezistent ca cel al omului si pot duce o viata lunga si fericita daca sunt ingrijite corespunzator (sa primeasca mancare de calitate, sa fie private de medii aspre si de spatii insalubre).
Snow lupta pentru viata lui, asa a facut de cand s-a nascut si asa vom face si noi. Momentan este in grija noastra, insa din lipsa efectiva a unui spatiu el sta momentan intr-o debara. Are nevoie disperata de un spatiu mai mare, linistit si fara alte animale. Facem un apel la toti iubitorii de animale in acest sens. Daca puteti sa ne ajutati cu cazarea temporara a lui John Snow sau daca cunoasteti pe cineva care ne-ar putea da o mana de ajutor, va rugam, lasati-ne un mesaj privat. Animal Life va contribui cu toate cele necesare ingrijirii lui. Are multa dragoste de oferit acest motan! Ofera-i tu sansa la o viata normala. Așteptăm mesajul tău privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
––––––––––––––
Data nasterii: 09.2015
Sex: Mascul
Foloseste litiera: DA
Prietenos fata de catei: NU STIM
Prietenos fata de alte pisici: DA
––––––––––––––

One Comment
  1. Bună,

    Vreau să adopt acestă pisicuță, vă las adresa mea de email pentru a coresponda- piersinaru.cristina@yahoo.com.

    Mulțumesc,
    Cristina

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.