John Doe – Adoptat

5 decembrie 2016

John Doe – Adoptat

John Doe si-a revenit si e disponibil pentru adoptie!

Il mai tineti minte pe sarmanul acesta? L-am preluat acum cateva saptamani, dupa ce a fost lovit in plin de o masina. Fractura de pe cerul gurii cu care s-a ales a facut ca hranitul sa fie dificil sau, probabil imposibil, pentru zilele cat a stat in strada. Cand a ajuns la noi era extrem de slab si literalmente la capatul puterilor. A primit ingrijiri medicale si la scurt timp a fost preluat de cineva care i-a oferit un spatiu linistit si iubire.
John Doe a raspuns in acelasi mod, aratand la randul lui multa recunostinta si oferind afectiune. Este un motan cum nu se poate mai bland, unul din exemple ar fi chiar faptul ca nu a fost speriat de prezenta cainelui din casa, in ciuda faptului ca pe strada a trebuit sa-i evite toata viata.
Va marturisim ca din interior, implicandu-ne zilnic in salvarea animalutelor, de fiecare data este uimitor sa vedem evolutia si atasamentul unui animal al strazii preluat in stare grava.
John Doe este complet recuperat acum si pregatit sa plece la casa lui. Este un motan minunat, are toate atuurile pentru a va face viata infinit mai frumoasa! Vine la pachet cu carnet de sanatate, obisnuit cu regulile casei si in plus, prieten cu cateii.
Cei interesati de adoptia lui sunt rugati sa ne trimita mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Pentru adoptia acestei pisicute se va semna un contract de adoptie cu Asociatia Animal Life.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.