15 decembrie 2017

Hugo

Drăgălașul acesta pufos și adorabil credem ca a fost abandonat… A fost gasita hoinarind pe strada, cu o zgardita rosie la gat. S-au cautat stapanii dar fara succes, asa ca micutul isi mai incearca inca odata norocul.
Pe lângă că are o blaniță de un galben spumos, impecabil și îmbâietor, ochișori atât de dulci, încât cu greu îți mai iei privirea de la ei, este un lipicios și jumătate!
Este la o vârstă încă fragedă, si poate fi alegerea perfectă atât pentru o familie cu copilași, cât și pentru aceia care se simt singuri și au nevoie de un companion care să le însenineze ziua.
Hugo – un pisoi cu lipici, un adorabil tigrisor în devenire – promite să aducă un plus de veselie și să-ți umple casa de bună dispoziție. Noi spunem doar atât: ia-l la tine acasă, ai grijă de el, iar viața ta va fi doar lapte și miere!

Daca doresti sa il adopti pe Hugo, asteptam mesajul tau pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • fourteen − six =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.