Găbița

20 februarie 2018

Găbița

Data nasterii: 16.01.2016
Sex: Femela
Talie: Medie

Aducem în atenția dumneavoastră un suflețel de mămică aparte. Ochișorii ei fierbinți și nedumeriți cer îndurare. Oare cu ce a greșit de soarta ei este atât de diferită față de cea a suratelor ei de rasă? Și ea este frumoasă, și ea este cuminte, înțelegătoare și incredibil de deșteaptă!
Și totuși ea nu a avut norocul să se bucure de o porție de mâncare delicioasă din spatele unui geam de termopan, într-o locuință călduroasă, înconjurată de multă iubire. Oare de ce? Oare de ce ea, având un suflet atât de frumos și de o inteligență uimitoare, a fost nevoită să-și aducă cei 12 pui pe lume într-un frig cumplit și neiertător? Frigul i-a răpit câțiva dintre puiuți, dar nu și speranța către o mână întinsă și către ea, nu și puterea de a răzbi pe mai departe. De aceea, am numit-o Găbița, numele său fiind un sumar al vieții sale de până acum și, sperăm noi, că îi va aduce și un happy end.
Găbița este o scumpete de cățel, iubireață, drăgăstoasă și ascultătoare. Iar privirea? Ei bine… privirea ei știe să dezarmeze până și cele mai reci suflete.
Dacă ai o șansă să îi oferi acel happy end pe care il așteptăm cu toții cu nerăbdare, te rugăm, nu ezita! Vei rămâne plăcut surprins și vei câștiga mai mult decât îâi inchipui.

Daca doriti sa adoptati aceast catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.