4 decembrie 2017

FANNY

Data nasterii: August 2007

Sex: feminin

Talie: mica

Va aduceti aminte de FANNY, „paznica” unei firme de curierat? Chiar daca noi o cunoastem de aproape 2 ani, doar la inceputul lunii octombrie a acestui an, am putut s-o preluam.

Dupa ce in vara anului trecut am castrat-o, paznicul de atunci ne-a spus ca nu putem s-o luam, pentru ca el o ingrijeste (lucru pe care intr-adevar il facea) si este cea mai de nadejde “colega” a lui. Datorita lui, FANNY a fost tolerata in acel loc, spre diferenta de alti caini, care erau goniti de catre dezvoltatorul imobiliar din intreaga zona.
La inceputul lunii octombrie aveam sa primim un mesaj despre FANNY, ca are piciorul rupt si ca nu mai este tolerata in locul unde se afla. Mergand acolo, am aflat ca paznicul care o ingrijea nu mai lucra acolo, ca era din nou singura si fara protectia celui care a ingrijit-o ani de zile.
In urma investigatiilor medicale fcaute la Bucuresti, urma sa aflam ca “pensionarea” lui FANNY, nu va fi una usoara: un picior rupt de mult si care ar trebui amputat, probleme cardiace si bronsita…. adica, unul dintre acele diagnostice care te fac sa te intrebi inevitabil “Dar, de ce…?”
Chiar daca FANNY este o bucurie pe patru picioare, care se intelege bine cu orice alta fiinta de pe pamant si care poate purta cu mandrie denumirea de “ Miss Necomplicata”, stim totusi, ca pentru adoptia ei nu se va forma o coada in asteptare, datorita problemelor de sanatate, de aceea, cine doreste sa o cazeze temporar sau sa ajute la acoperirea costurilor de tratament si ingrijire, o poate face donand in contul asociatiei:
BANCA: RAIFFEISEN BANK ROMANIA
IBAN (LEI): RO41RZBR0000060007805439
SWIFT : RZBRROBU
BENEFICIAR: Asociatia pentru Protectia Animalelor
si a Naturii Animal Life
Scop: „Pentru Fanny” sau prin oricare dintre metodele de plata pe care le puteti gasi aici: https://animallife.ro/donatii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.