4 decembrie 2017

EVA

Data nasterii: Noiembrie 2014
Sex: Feminin
Talie: medie – mare

Așa de mare a fost nevoia Evei de a primi o mângâiere, un gest de prietenie și un adăpost ferit de vremea rea, că s-a proptit în fața unei porți și a refuzat să mai plece.

Cu toții știm că animalele cerșesc doar atunci când ajung la capătul răbdărilor, al puterilor. În zadar a așteptat Eva o vorbă bună, un gest milos din partea trecătorilor, poate chiar o invitație în curte din partea unei familii. În zadar a așteptat ea 3 ani de zile ca cineva să facă un pas și spre ea. Nevoia a împins-o să ia inițiativă și a câștigat pe termen scurt. A fost primită în curte.
Acum căutăm împreună să o facem câștigătoare pe termen lung. Dreptul la o familie permanentă are și ea, la fel ca toate celălalte suflete. Este extraordinar de sociabilă și prietenoasă. Este liniștită, se înțelege nemaipomenit cu oamenii și alți câini, iar pe copii pur și simplu îi adoră. S-ar zice că are tot ceea ce îi trebuie. Îi mai lipsește doar un adăpost sigur și permanent și o familie căreia să ii fie loială și față de care să își îndeplinească misiunea de câine!

Daca doriti sa adoptati acesta catelusa va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.