20 februarie 2018

Dory

Într-o lume în care fiecare ne căutăm menirea, Dory își caută cu ardoare un stăpân responsabil, un cămin de care să aparțină. Dory este rodul neglijenței foștilor stăpâni care, cu indiferență au aruncat-o la marginea șoselei alături de puișorii ei legați într-un sac. Dacă oamenii nu au făcut altceva decât să materializeze nesimțirea, neglijența, indiferența şi, în cele din urmă, dezumanizarea, Dory ne-a dat lecția umanismului și a responsabilității, ne-a arătat că sufletul și instinctul de mămică al unui animal este capabil de sacrificii probabil greu de imaginat pentru mulți dintre noi. Deși, pusă în pericol, nu şi-a părăsit nicio clipă puiuții.
Adusă in grija noastră, această minunată mamă şi-a manifestat în mod continuu iubirea și grija pentru ghemotocii ei fragili și i-a educat într-un mod exemplar. Nu încape îndoială că avem de a face cu o pisicã așa cum rar se mai găsește.

Dar ce credeți voi?! Drăgălaşa noastră mămică nu are în grija sa doar ghemotoci blănoşi, ci și copii! A fost surprinsă cum se furișează tiptil pentru a se juca cu prichindelul vecinilor.
Acum ca și-a îndeplinit cu brio misiunea de mămică, Dory, sterilizată și deparazitată intern și extern este gata să fie adoptată. Depinde doar de noi să ii dăm șansa să își împlinească menirea până la capăt, aceea de a ne arăta lecția iubirii necondiționate. Dacă un suflet de OM a abandonat-o în cel mai josnic mod, intr-un moment în care avea nevoie de sprijin, Dory ne arată că încrederea în oameni se poate recâștiga, ca omul merită iubit, cu bune și cu rele, că recunoștința este un sentiment nu doar specific omenesc, ci și animalele sunt apte de astfel de trăiri.Totodată, dragostea față de copii este un atuu care o face să fie de neprețuit la casa omului. Pentru mai multe detalii legate de adopție, dar si despre minunata Dory, vă stăm la dispoziție prin mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
––––––––––––––
Data nasterii: 06.2013
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenoasa fata de catei: DA
Prietenoasa fata de alte pisici: DA
Deparazitata intern/extern: DA
Sterilizata: DA
––––––––––––––

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.