Dori – Adoptata

14 septembrie 2016

Dori – Adoptata

Într-o lume în care fiecare ne căutăm menirea, Dori își caută cu ardoare un stăpân responsabil, un cămin de care să aparțină. Dori este rodul neglijenței foștilor stăpâni care, cu indiferență au aruncat-o la marginea șoselei alături de puișorii ei legați într-un sac. Dacă oamenii nu au făcut altceva decât să materializeze nesimțirea, neglijența, indiferența şi, în cele din urmă, dezumanizarea, Dori ne-a dat lecția umanismului și a responsabilității, ne-a arătat că sufletul și instinctul de mămică al unui animal este capabil de sacrificii probabil greu de imaginat pentru mulți dintre noi. Desi, pusă în pericol, nu si-a părăsit nicio clipă puiuții.
Adusă in grija noastră, această minunată mamă şi-a manifestat în mod continuu iubirea și grija pentru ghemotocii ei fragili și i-a educat într-un mod exemplar. Nu încape îndoială că avem de a face cu o pisicã așa cum rar se mai găsește.
Acum ca și-a dus la capăt cu brio misiunea de mămică, Dori, sterilizată și deparazitată intern și extern este gata să fie adoptată. Depinde doar de noi să ii dăm șansa să își împlinească menirea până la capăt, aceea de a ne arăta lecția iubirii necondiționate. Dacă un suflet de OM a abandonat-o în cel mai josnic mod, intr-un moment în care avea nevoie de sprijin, Dori ne arată că încrederea in oameni se poate recâștiga, ca omul merită iubit, cu bune și cu rele, că recunoștința este un sentiment nu doar specific omenesc, ci și animalele sunt apte de astfel de trăiri. Pentru mai multe detalii legate de adopție, dar si despre minunata Dori, vă stăm la dispoziție. Ne puteti scrie un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Pentru adoptia acestei pisicute se va semna un contract de adoptie cu Asociatia Animal Life.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • eleven − 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.