28 iulie 2014

DOLLY

Blanda, cuminte, calma, inteligenta, dulce si prietenoasa – asa este DOLLY, o catelusa superba, metis de fox terrier, in varsta de 3-4 ani. Pentru noi, povestea ei a inceput cu cateva luni in urma, cand a fost salvata din mijlocul unei lupte intre caini, ea fiind cea atacata. Era si gestanta, de aceea probabil fusese lasata pe strada, in voia sortii. Dupa ce si-a crescut puiutii ca o mamica grijulie si dragastoasa, a fost sterilizata, deparazitata si vaccinata. A venit momentul ca Dolly sa aiba si ea o casuta a ei, unde sa ii intampine pe cei dragi cu privirea ei galesa, cu miscari din codita si dand labuta in semn de salut (stie sa faca si asta). Merita o familie care sa o iubeasca, sa o ingrijeasca si careia sa ii aduca bucurie. Pentru adoptie, sunati la 0723 211551.

 

3 Comments
  1. Buna ziua,

    Dolly mai poate fi adoptata?

    • Buna,
      Dolly a fost adoptata deja. Mai avem multi alti catei pentru adoptie 🙂 puteti sa ii vedeti aici sau sa ne lasati un nr de telefon si putem discuta mai usor.

    • Buna din nou 🙂 Se pare ca Dolly este disponibila. Ne scuzati pentru greseala. Ne puteti trimite un mesaj privat cu nr dvs de telefon? animallife.ro/contact

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.