5 septembrie 2017

Dinky

Data nasterii: 22.02.2017
Sex: Mascul
Talie: Medie (Greaban: 45cm)

Am spus-o de multe ori și cu certitudine o vom repeta ori de câte ori este nevoie: viața într-un adăpost de câini, așa cum știți și dumneavoastră, nu este deloc una fericită. Experiențele dintr-un asemenea loc își pun amprenta – uneori definitiv, alteori doar permanent- asupra celui mai bun prieten al omului.
De cele mai multe ori, găsim în aceste adăposturi patrupezi al căror potențial nu a avut șansa de a fi explorat. Dinky este unul dintre aceste cazuri.
Un cățelandru de nici un anișor, de talie medie spre mare, extraordinar de iubitor, de o curiozitate jucăușă, dar pertinentă a avut nenorocul de a trăi o asemenea experiență. Dar viața lui nu trebuie să se termine aici!
Pentru că poate fi companionul potrivit pentru orice familie, fiind prietenos cu oamenii și cu alți câini, deștept și fără probleme de comportament, credem cu tărie că Dinky merită o soartă mai bună: un cămin.
Ne dorim ca viitorul stăpân să fie iubitor, responsabil și răbdător astfel încât să știe cum să îi câștige încrederea. Datorită experienței anterioare, Dinky poate fi pentru început puțin sfios, retras, dar odată ce se acomodează, nu mai contenește a da din coadă de bucurie.
Acordă-i o șansă, adoptă-l!

Daca doriti sa il adoptati pe Dinky va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.