4 decembrie 2017

CODITA

Data nasterii: 17.11.2005
Sex: masculin

Talie: mica – medie

Codiță este un veteran cu o poveste mai aparte. Nu provine de pe stradă sau din adăpost precum majoritatea câinilor pe care îi promovăm, ci a stat de-a rândul anilor în sânul unei familii, obișnuit cu viața de curte.

O viață la care nu poate renunța, o viață de curte pe care o conduce cu măiestrie.
Un blănos priceput nu poate lipsi din ograda niciunui om, iar Codiță este cel mai potrivit pentru asta. El este asemenea unui maestru de ceremonii: știe exact ce și cum trebuie să se miște ca să fie armonie în familie. Cu toate că are aproximativ 12 ani în cârcă, prezintă reinescențele încă aprinse ale unui mascul năbădăios și voinic Foarte vioi și tot pe atât de jucăuș și sociabil, blănosul este de nesubestimat și de neînlocuit. Îi place mult să socializeze cu oamenii, chiar și cu alți câini și abia așteaptă să fie mângâiat, fiind absolut topit după orice dovadă de afecțiune.
Acordă-i o șansă maestrului nostru Codiță să îți însuflețească ograda.

Daca doriti sa adoptati acesta catelusa va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.