12 decembrie 2017

Coco

Data nasterii: 17.06.2017
Sex: Mascul
Talie: Medie

Coco, impreuna cu inca 2 surioare, Lusa și Tisi, sunt 3 suflete vinovate că au îndrăznit să vină pe lume în locul nepotrivit: sub un balcon! Înainte de a fi pedepsite pentru nesăbuința lor, au primit îndurare de la alți oameni care nu au uitat să fie oameni.
Cei 3 drăgălași sunt pregătiți să fie adoptați. Cu ochi umezi și rugători și cu codița jucăușă, te așteaptă pe tine, suflet bun și cald, să vii și să îi iei acasă, să le fii stăpân și prieten, să le oferi o educație așa cum știi tu mai bine, să le oferi un adăpost ferit de vremea asta tot mai neprietenoasă și, nu în ultimul rând, să le dai șansa să îți mulțumească. Moneda lor: loialitate, recunoștință și multă dragoste.
O șansă la un destin mai bun pentru oricare dintre aceste suflete poate fi o ocazie pentru tine de a întâlni un prieten pe viață. Pentru orice detalii legate de adopția lor, așteptăm cu mare interes mesajele voastre.

Daca doriti sa adoptati aceast catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.