9 noiembrie 2017

Chica

Data nasterii: Iunie 2017
Sex: Femela
Talie: Medie

CHICA a fost abandonata la marginea padurii, pe cand avea probabil doar 3 luni de viata. Daca de la un catel atat de tinerel te-ai fi asteptat sa plece din locul acela pentru a cauta hrana si poate chiar un adapost, ea nu s-a miscat din acel loc! A stat si a asteptat, uitandu-se zi de zi dupa fiecarea masina care trecea. Faptul ca primea de mancare nu era pentru ea cel mai important lucru, preferand sa stea la mangaiat, acele cateva momente, inainte sa ramana din nou singura.
Dupa ce am preluat-o, ne-am dat seama de bogatia pe care aceasta catelusa o adusese cu ea: inteligenta, distractiva, iubareata (nici nu-ti dai seama cand vin pupicii 😊) si pusa toata ziua pe sotii!
Pentru CHICA ne dorim acel camin perfect, in care sa fie iubita si ingrijita si unde sa poata aduce zambetul pe chipul persoanei, care se ve hotari sa-i dea o sansa.

Daca doriti sa adoptati aceast catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.