15 noiembrie 2017

Casper

Casper, un hoț de zâmbete anunță să facă ravagii în perioada care urmează. Fură inimi și va veni să fure pe nevăzute și ireversibil inimă celui care îl va adopta.
Casper este un șarlatan de zile mari. Se așteaptă să fie mângâiat, iar dacă este privat de acest drept al său, și-l reclamă fără dar și poate! Este un răsfățat înnăscut și se așteaptă să fie în continuare răsfățat. De o frumusețe extraordinară, cu o croială ieșită din tipare a blăniței pe care o poartă cu mândrie, gentlemanul nostru este și foarte inteligent. Destul de inteligent încât să șantajeze emoțional și să te farmece într-o clipită. Privirea spune totul!
„Un motan de motan” ar spune pisicuțele”, ” un smecheraș fără pereche” spun cei ce îl cunosc. Noi spunem doar atât: e disponibil pentru adopție și te așteptăm să îl iei acasă cât mai curând!

Daca doriti sa adoptati acest motan, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
––––––––––––
Data nasterii: Mai 2016
Sex: Mascul
Foloseste litiera: DA
Prietenos fata de catei: NU STIM
Prietenos fata de alte pisici: NU PREA
Sterilizat: DA
Deparazitat intern/extern: DA
––––––––––––

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.