19 septembrie 2017

Bibi

Astăzi vă facem cunoștință cu Bibi, o pisicuță de aproximativ 4 luni care are un mod aparte de a-și face intrarea în viața oamenilor. Bibi a învățat de timpuriu care este cheia spre a obține ceea ce îți dorești: perseverența și refuzul de a te da bătut.
Povestea ei începe în modul clasic: abandon. Părăsită fără niciun fel de compasiune în fața unei scări de bloc, a încercat din răsputeri să intre înăuntru. Cum? Urlând cât o țineau plămânii, timp de 3 ore. Primind în cele din urmă îndurare și permisiunea de a intra, a câștigat inimile tuturor. Nici nu putem înțelege care a fost motivul abandonului, pentru că Bibi este cu adevărat o pisicuță pe care oricine și-ar dori să o aibă prin preajmă. Super-mega-ultra prietenoasă, adoră să fie mângâiată și acceptă orice atâta timp cât este alintată și iubită. Posibil ca descarcarea de responsabilitate a celui care a abandonat-o mișelește să fi fost una cruntă, pentru că la cât de simpatică și lipicioasă este asta mică, îți e și greu să te desparți de ea.
Bibi este prietenoasă și cu alte pisici, vaccinată, deparazitată intern și extern și își caută o familie adoptivă pe care să o copleșească cu drăgălășenia ei. Haide să o cunoști!

Daca doriti sa adoptati aceasta piscuta, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
––––––––––––-
Data nasterii: aprox. mai 2017
Sex: femela
Foloseste litiera: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Prietenoasa fata de pisici: DA
Deparazitata intern/extern: DA
Sterilizata: NU
––––––––––––-

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.