5 septembrie 2017

Betty

Data nasterii: 2014
Sex: Femela
Talie: Mare (Greaban: 63cm)

Betty este o pufoșenie fără cusur! O ștrengăriță mare – a cărei talie nici nu poate cuprinde imensa dragoste pe care o poartă pentru om – face parte din gașca câinilor preluați din adăpost.
Betty este o cățelușă de aproximativ 3 ani, energică, plină de viață, care adoră să fie în compania oamenilor. O lipicioasă fără măsură, a cărei personalitate aduce zambete pe chipul oricui. Uneori este atât de generoasă cu porția sa de mâncare, alteori devine zgârcită și posesivă pe castronelul său.
La fel ca și alte suflete, și Betty are nevoie de un cămin al său, dorința de apartenență la o familie fiind cu atât mai mare cu cât compania omului este pentru ea tot ceea ce îi aduce bucurie. Tu îi poți întregi fericirea, oferindu-i un loc în viața și căsuța ta, puțină atenție și dragoste. Garantăm că răsplata va veni înzecit.

Daca doriti sa adoptati aceasta catelusa va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.