16 octombrie 2017

Axi

Data nasterii: Aprilie 2016
Sex: Mascul
Talie: Mica (Greaban: 40cm)

Axi este un suflețel pe care cu greu îl vei scoate din inima ta. Profunzimea din ochișorii săi fierbințe rugători – care denotă franchețe, descumpănire și dorința de a aparține în sfârșit unei familii- este zdruncinătoare. Acești ochișori sunt capabili să dărâme cel mai gros zid al indiferenței, al tristeții, al sobrietății, al închiderii în sine. Este un cățel care are nevoie să fie ajutat și care ajută la rândul său. Este terapie pentru suflet!
Din păcate, nici Axi nu a fost cruțat de traumatizanta experiență a adăpostului de câini, dar are șanse incredibil de mari de a fi integrat cu brio într-o familie. Este puțin temător, dar dornic de afecțiune, de aceea căutăm pentru el stăpâni iubitori, care să îi ofere puțin din răbdarea și afecțiunea lor. Este un cățel de talie mică, prietenos cu alți câini și foarte cuminte și la locul său. Dacă ai un colțișor disponibil, oricât de mic, nu ezita să îl oferi o șansă lui Axi!

Daca doriti sa adoptati acest catelus va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.