10 noiembrie 2016

ALDO

Data nasterii aprox: 05.05.2011

Sex: masculin

Talie: medie

Cu mare drag si in speranta ca se va gasi un loc mai bun pentru el, va prezentam astazi un mare pupacios- Aldo. El se deosebeste de ceilalti catei ai asociatiei prin inteligenta cu care ne uimeste la orice pas.

Cu siguranta, ati mai intalnit caini inteligenti, dar Aldo va va intra la inima, deoarece este foarte ascultator si este dispus sa invete repede, numai- numai sa se faca placut, sa fie iubit si apreciat de catre oameni.
De pilda, a fost nevoie de o singura plimbare cu masina, ca a doua oara a si stiut sa se urce singur. Aldo face eforturi sa invete sa mearga si cu lesa, tot de dragul oamenilor si in speranta de a se face placut. La acest aspect, eforturile lui sunt deocamdata stangace, dar adevarul este ca aceasta este farmecul, chintesenta faptului ca Aldo este dispus si vrea sa se adapteze la cerintele omului. Din acest motiv, suntem siguri ca se va integra foarte usor si se va acomoda repede intr-o familie, reusind sa fure astfel un zambet, un pupic, o inima.
Dar vedeta noastra de astazi nu se intelege excelent doar cu oamenii, ci si cu ceilalti caini, deoarece este foarte sociabil, jucaus, prietenos, nu este deloc fricos si nici timid. Ce-i drept, nu ii place sa fie prea ingramadit, are nevoie de un mic spatiu al lui. Dar cui nu-i place asta?
Haide sa-l cunosti pe pupacioasul nostru! El abia asteapta sa cunoasca oameni noi si sa se imprieteneasca! Daca te hotarasti, pregateste-te, pentru ca vei avea parte de muuuuulta afectiune. Tel: 0721 157104

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.