Rafaelo – ADOPTAT

1 martie 2014

Rafaelo – ADOPTAT

UPDATE 01.03.2014: Motanul si-a gasit stapani iubitori. Noua viata i-a inceput cu o calatorie in Germania unde parintii adoptivi il asteptau cu sufletul la gura. Ii dorim o viata frumoasa motanelului scump!

Varsta: aprox. 1 an

Sex: masculin

Motanii Donatello şi Antonello din Palatul Brukenthal vă roagă să îl înfiaţi pe Rafaelo

Miercuri, 15 ianuarie, Antonello şi Donatello au descoperit într-o tuia din grădina Palatului Brukenthal un motănel care le-ar putea fi frate. Este la fel de roşcat, are aproape un an şi, pentru că nu ştim cum îl cheamă, i-am zis Rafaelo.
Din păcate muzeul nu poate oferi condiţii ideale pentru încă un motănel dar a fost găzduit peste noapte într-un birou alăturat şi vă putem spune că Rafaelo este cel mai cuminte şi mai afectuos pisic din lume (chiar mai cuminte decât mascotele Palatului care au prins fiţe de vedete). Este bine manierat, ştie să folosească litiera iar, după cât este de sociabil, cu siguranţă a crescut în casă.
Dacă Rafaelo a fost pierdut, poate pe această cale îşi ca regăsi stăpânul sau îşi va găsi un nou stăpân pentru că, vă asigurăm, merită să fie fericit deoarece va aduce multă iubire în casa care îl va primi.
Începând din 16 ianuarie, după orele 18:00, Rafaelo va fi cazat temporar într-un adăpost, cei care doresc să îl înfieze sunt rugaţi să sune la Animal Life, tel. 074 118 893 4.
Vă mulţumim şi vă aşteptăm la muzeu!

Antonello şi Donatello

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.