Pinky ADOPTAT

7 ianuarie 2014

Pinky ADOPTAT

UPDATE (07.01.2014): Pinky s-a obisnuit cu pisicutele stapanului iar din martie se va muta! Ii dorim viata lunga plina de mangaieli!

UPDATE (03.12.2013): Pinky are o problema cu pisicile noului stapan, nu se inteleg nicicum. De aceea Pinky este din nou disponibil pentru adoptie. Motanul a trait toata viata singur, cel mai bine i-ar fi langa un stapan experimentat, fara alte pisici in casa. Pentru adoptia lui sunati, va rog la 0741547605.

08.11.2013: Pinky, cu toate ca nu mai e la prima tinerete, a fost adoptat! Ne bucuram enorm, in sfarsit si-a gasit casuta mult meritata!

Varsta: 13 ani (11.2013)

Sex: masculin

Pinky este un motan metis siamez cu totul si cu totul special, superb, culori alb cu gri, ramas singur pe lume in urma unui nefericit joc al sortii (stapana lui s-a stins dupa o indelungata lupta cu boala nemiloasa care este cancerul, astfel Pinky a ramas singur pe lume).


Este sterilizat de mic, invatat la litiera, foarte jucaus, dragastos, obisnuit doar cu traiul in casa/apartament (doar vara era lasat pe afara aproximativ 1-2 ore pe zi, venind singur inapoi).

Are 13 ani, insa nici nu poate fi vorba despre „e batran” cum reactioneaza unii oameni. Foarte multe pisici traiesc ani buni peste 20 de ani. Pe langa asta, Pinky se comporta ca un pisicut, foarte jucaus, ii place mult sa se joace, sa alerge de cineva, sa fuga de colo-colo. Este foarte bine ingrijit, este sanatos si curat.

Este foarte cuminte, nu face prostii de genul sa se catere pe draperii sau orice altceva, este foarte foarte cuminte.

Fiul stapanei lui Pinky urmeaza sa plece din tara pentru o perioada indelungata, de aceea spera sa ii gaseasca urgent o familie care sa il iubeasca si care sa poata sa il tina in casa/apartament pentru ca sigur nu ar putea supravietui unui trai de „curte”, in special din cauza frigului care va veni odata cu iarna.

Pentru detalii sunati, va rog la 0744364660

, ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.