Kuky – ADOPTATĂ

10 martie 2014

Kuky – ADOPTATĂ

Data aprox. de nastere: 08.08.13

Sex: femela

Talie: medie spre mare

Faptul ca aceasta catelusa este un caine abandonat, nu este nimic nou, insa faptul ca a „trecut“ prin doua curti si in nici una dintre acestea NU A FOST ACCEPTATA, este ceva cu totul trist. Prima a fost curtea in care s-a nascut, dar nedorita fiind, a fost luata de acolo si aruncata (din asa-zisa mila) intr-o alta curte. Nu a fost dorita nici aici si astfel am fost sunati sa venim sa o luam, pentru ca nici in a doua curte nu a existat un coltisor care sa-i fie destinat ei.

Nu va seama aceasta poveste cu ceva cunsocut din Romania? Daca puneti in locul acestei cateluse “responsabilitatea” si va ganditi la felul in care este pasata de la unul la altul, pentru ca…..NU APARTINE NIMANUI, nici atunci nu va suna cunoscut?
Aceasta catelusa nu ar trebui sa fie pentru nimeni o povara, ci o bucurie. Este iubitoare, se ataseaza repede si stie sa priveasca in ochii unui om asa cum putini oameni stiu sa o faca. Merge in lesa si ii plac copii. Daca va ganditi la ea, dupa ce ati terminat de citit povestea ei, insemna ca poate ar trebui s-o cunoasteti! Tel: 0721.157.104

, ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.