Diego – un căţeluş norocos

24 februarie 2014

Diego – un căţeluş norocos

Diego este fericit si iubit! ….. iar valoarea unui OM poate schimba o lume intreaga!
Diego a fost de mic un catel, al carui suflet era zilnic impovarat de teama, nesiguranta si timiditate, motiv pentru care a fost “condamnat” la 6 LUNI de trai in tarc!
Usurinta cu care poate unii trec peste aceste randuri este de inteles, atata timp cat nu pot sa-si imagineze ce inseamna sa stai inchis intr-un tarc, cu putine sanse de adoptie pentru ca esti mereu etichetat si clasificat ca “un caz dificil”. 
Ei bine, am avut totusi curajul sa-l prezentam familiei potrivite pe Diego, explicandu-i acesteia ca este nevoie doar de putina RABDARE si INTELEGERE si astfel miracolul s-a intamplat dupa doar 2 saptamani: Diego este acum un catel fericit, deschis, simte bucurie, stie sa iubeasca si este iubit! Multi oameni, din pacate, se feresc sa dea o sansa reala la viata unui catel nesigur si timid si de aceea acesti catei ajung sa stea in tarcuri luni sau chiar ani. 
Pe cand multe persoane lasa ca povestile unor catei salvati sa se termine in cei cativa metri ai tarcului, ne bucuram ca exista totusi si acele persoane care stiu ca o bucurie nu vine intotdeauna “servita pe tava”, ei sunt aceia care nu se feresc sa schimbe lumea……. INTREAGA LUME A UNUI CATEL MAI SPECIAL.

Adresam un mare “MULŢUMIM” stăpânilor lui Diego şi nu putem decât să sperăm că mai există şi alţi oameni  ca ei!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.