Mami Polisano – ADOPTATA

7 ianuarie 2013

Mami Polisano – ADOPTATA

Cine stie cat si-a cautat un loc al ei, caldut si sigur, unde sa isi poata aduce pe lume puiutii iubiti? Cine stie de cand a incetat sa mai spere ca va avea o casa si un stapan ai ei?

Mamica Polisano, cum am numit-o noi, s-a refugiat pe un petec de zona verde de langa Clinica Polisano sperand la putina liniste si, poate, intelegere. Si-a fatat puii singura si nu a avut pe nimeni sa o mangaie, sa ii pregateasca un adapost cald sau sa ii dea un bol cu apa.

Cei de acolo au alungat-o in repetate randuri si, dupa ce a fatat, oamenii au mai adaugat o lovitura la ranile adanci ale acestui biet animal. Doi din cei cinci puiuti carora le-a daruit din prima zi toata dragostea refuzata de oameni au disparut si nimeni nu stie unde. Din experienta noastra, probabil sub vreo masina. Alti doi puiuti au fost adoptati.

Acum Mami Polisano a ramas cu un singur puiut, probabil un strengar ce nu a putut fi prins. A plans zile in sir dupa ghemotoacele pierdute, alintandu-si cu priviri umane singurul fiu ramas alaturi. Ea mai are inca multa dragoste de oferit, iar puiul ei a facut deja prima dovada a inteligentei sale, supravietuind zile in sir pe strada.

Evident, locul  in care stateau era periculos cei doi putand fi prinsi si „dusi undeva” sau putand sfarsi sub rotile masinilor care circula in zona. Prin urmare, i-am preluat noi si i-am cazat intr-o pensiune canina dar au nevoie disperata de un suflet cald si de putina afectiune. Ai zice ca nu cer mult, nu-i asa?

Mami este o catelusa de talie mica. Puiuta banuim ca va ramane micuta asa ca mamica ei. Are in jur de 3 luni si e nemaipomenit de frumoasa si dragalasa. Te cucereste imediat! (10.11.12 s-a adoptat puiuța, doar mamica mai este disponibila)

Daca doriti sa o adoptati, va rugam sunati la 0721.157.104

Daca doriti sa contribuiti la plata cazarii sau a intretinerii, o puteti face in conturile de mai jos.  Mamicuta are nevoie in afara de acoperisul de deasupra capului de vaccinuri, deparazitare interna si externa si de hrana.

BANK: RAIFFEISEN BANK ROMANIA

IBAN: RO41RZBR0000060007805439

SWIFT : RZBRROBU

BENEFICIAR: Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii “Animal Life”

Va multumim in numele lor!

, ,
One Comment
  1. […] TweetPuiuța Polisano și-a găsit o familie. Ea va petrece iarna la căldurică. Mamica ei, Mami Polisano, și alti cățeluși din asociația noastră așteaptă cu mare nerăbdare ziua în care vor pleca […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.