Izabelle ADOPTATA

26 noiembrie 2013

Izabelle ADOPTATA

UPDATE 26.11.2013: Fetita Izabelle a ajuns la casuta ei unde va fi alintata si iubita pentru tot restul vietii! Multumim!

Varsta: 4-5 luni

Sex: feminin

UPDATE: intre timp domnisoara noastra se mandreste si cu vaccinurile facute!

Izabelle, pisicuta tigrata si frumoasa foc cu o blana moale si fina are 4-5 luni (11.2013), a trait si crescut pe strada. Neavand experiente placute cu omul, nu se apropia de oameni. Aflandu-se in pericol tot timpul, voluntarii nostri au reusit s-o prinda cu o capcana speciala pentru pisici. La inceput era tare speriata, tresarea la fiecare atingere, ca si cand s-ar feri de o lovitura. Ea a fost luata de pe strada in foster de niste iubitori de animale, nu mai este in pericol constant si primeste toata atentia si dragostea pe care toate animalele ar trebui sa le primeasca.

Si acum urmeaza minunea: pisicuta, cu multa dragoste si vorbe bune a devenit o veritabila domnisoara, dornica de iubire. Ii place extrem de mult sa fie luata in brate, toarce foarte tare si se daruieste complet. Daca vreun zgomot o sperie cand o ai in brate se ascunde cu capsorul in tine, ca strutul 😀 si daca nu o mai mangai te atentioneaza (cu un fel de ‘muscat’ usor). Are multa dragoste de oferit, trebuie sa recupereze timpul pierdut hoinarind pe strazi. Pisicuta este deparazitata si urmeaza sa-si primeasca vaccinul. Daca doriti sa ii oferiti o casuta la pisicuta noastra torcacioasa, va rog sa sunati la numarul 0741547605.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.