Rita – ADOPTATĂ

24 februarie 2012

Rita – ADOPTATĂ

Vârstă: 3 luni

Sex: Femelă

Talie: Mare

Micuța Rita n-a prea avut timp să se bucure de copilărie. Are aproximativ 3 luni, iar încă din primele săptămâni de viață, a fost lovită fie de un om răuvoitor, fie de o mașină, asta n-o să știm niciodată. Cert este că a trecut prea mult timp de atunci, iar fractura de la lăbuța stângă din spate nu mai poate fi remediată usor. Probabil din această cauză a fost abandonată pe stradă, în ger, unde a fost găsită de unul din membrii asociației noastre. I-a atras atenția privirea vioaie şi blândă a cățelușei și faptul că nu era deloc speriată de oameni.

Acum are o curte unde n-o mai lovește nimeni, însă și-ar dori una a ei și niște stăpâni iubitori, la fel ca ea. E foarte cuminte și va fi foarte recunoscătoare viitorilor stăpâni pentru grija acordată.
, , ,
One Comment
  1. Rita va fi de talie medie-mare, este o catelusa blanda si iubitoare si puiut fiind, face si ea nazbatii ca toti cateii normali. A inceput sa calce si pe piciorusul rupt, a invatat sa urce si sa coboare scari, in fiecare dimineata ma conduce pana la poarta, tragandu-ma de palton. Cu siguranta ca, daca-i dati o sansa, va va umple casa si curtea cu voiosie si va va demonstra, ca in ciuda „handicapului”, este un catel extraordinar!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.