Puii de la Kaufland – ADOPTAȚI

20 martie 2012

Puii de la Kaufland – ADOPTAȚI

Bella este o cățelușă de talie mare extrem de isteață, care s-a adăpostit sub podul de la Kaufland acum o lună, când gerul pusese stăpânire pe ea, în chinurile nașterii. Niște oameni cu suflet ne-au anunțat de venirea pe lume a șase căței, plângăcioși și zgribuliți la minus douăzeci de grade, dar cu ambiție și instinct nativ de supraviețuire. Ne-am mobilizat, cu intenția de a lua cățelușa cu puii și de a-i adăposti temporar în casele noastre, de teama că nu vor rezista la frigul de acum câteva săptămâni. Bella, din păcate, bănuim că este o altă victimă a atacurilor și cruzimii oamenilor față de animale, speriată, ea nu stă în preajma nimănui și caută să-și apere cu înverșunare puii. Din prima ne-a cucerit cu privirea ei de cățel inteligent și ne-a lăsat să-i adăpostim puii într-o cuscă pe care i-am dus-o sub pod, umplută cu fân și păturici. Ea știa că-i vrem binele. Cățelușii erau în sfârșit adăpostiți de gerul iernii. A trecut aproape o lună de la noaptea aceea, o prietenă de nădejde a noastră împreună cu cineva din asociație merg zilnic, fiecare cum poate, să le asigure o mâncare caldă Bellei și puilor, deja gălăgioși și voinicei. Încet încet, ea prinde încredere în noi, iar prioritățile noastre pentru viitorul apropiat, în ceea ce-i privește pe acești cățeluși vor fi următoarele:
1. vaccinarea și deparazitarea puilor, de îndată ce vor mai creste;
2. sterilizarea Bellei.
Așadar, dragi iubitori de animale, dacă vă doriți un cățeluș care să vă umple de dragoste, care să vă cucerească cu năzbâtiile lui și care, nu în ultimul rând, să vă fie alături cu fidelitate și recunoștință, acești pui simpatici vă așteaptă plini de speranță!
, , ,
5 Comments
  1. adoptatii dupa care dati-le drumul in strada sa ne muste!

    • Asociatia Animallife revine cu vizite la parintii adoptivi tocmai pentru a preveni acest gen de situatii. De asemenea oricine adopta un caine este incurajat sa il returneze asociatiei in cazul in care realizeaza ca nu il doreste.

    • Tocmai acesta este motivul pentru care asociatia noastra revine cu vizite la familiile adoptive pentru a se asigura atat binele animalelor date spre adoptie cat si faptul ca ele nu sunt abandonate.

    • daca-mi dati adresa, nu trebuie sa va deplasati, imi trimit cainele la dvs. Nu musca tare, are 85 kg. Din commentul dvs. va dati seama singur cine e vinovatul principal: OMUL.

    • Incredibil!!! Nici cand sunt adoptati nu va convine??? Iti vine sa plangi si sa strigi din toti plamanii cand vezi atata rautate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • 18 − 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.