Lupic – ADOPTAT

7 iunie 2012

Lupic – ADOPTAT

Imaginați-vă un copil de familie bună, un puști de câțiva ani, care se trezește dintr-o dată aruncat în stradă. Nu stie de ce și încă ăși mai așteaptă părinții. Hăinuțele lui curate se murdăresc în noroiul în care este nevoit să își caute mâncarea și se sfâșie în tufișurile unde se ascunde de rivalii săi mai mari și mai puternici, care îl bat și îl hăituie fără ca el să știe de ce, iar părul până ieri frumos i se umple de insecte și paraziti respingători. Nu-i așa că i-ați da o mână de ajutor și, știindu-i povestea, i-ați oferi un adăpost?

Lupic al nostru este exact acest copil, părăsit, bătut și hămesit fără nici o vină pe străzile prea mari, prea aglomerate și prea dure pentru un cățel crescut într-un mediu ocrotit. Nu stim cine și cum a putut înceta într-o zi să îl iubească și l-a aruncat în stradă sau dacă nu cumva s-a pierdut. Dar blândețea din privirea lui, ușurința cu care merge în lesă și rapiditatea cu care se atașează de oameni ne arată că a avut până de curând stăpâni. Iar ținuta și alura ne spun că măcar unul dintre părinți este ciobănesc german. De la el a moștenit nu doar blana maronie, ci și inteligența și dragostea pentru oameni.

Acum Lupic are un adăpost temporar, iar rănile căpătate în nopțile reci de pe stradă sunt aproape vindecate. Dar pentru că și sufletelul lui să i se vindece, iar dorul de stăpânii pe care încă îi mai iubește și îi mai așteaptă să treaca, avem nevoie de ceva permanent – de un cămin unde să fie primit cu brațele deschise și, până atunci, de bănuții necesari pentru cazarea și întreținerea lui.

Un pitic abandonat îți cere ajutorul. Are patru piciorușe și blăniță în loc de păr, dar îți va fi la fel de recunoscător ca oricare alt copil al străzii.

Mulțumim!

BANK: RAIFFEISEN BANK ROMANIA
IBAN: RO41RZBR0000060007805439
SWIFT : RZBRROBU
BENEFICIAR: Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii “Animal Life”
Str. Semaforului 11/13
550309 Sibiu, Romania
 
,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.