Lili din Dumbrăveni – ADOPTATĂ

26 februarie 2012

Lili din Dumbrăveni – ADOPTATĂ

Lili și-a găsit o familie în Germania. În 25.02.2012 a plecat la drum.

Povestea de la Dumbrăveni a pisicilor o cunoașteți, ele așteaptă în continuare o familie care să le ia acasă, dar nu doar ele își așteaptă noii stăpâni să le adopte ci și 8 căței frumoși și drăgălași.

Voluntarii Animal Life au făcut încă un drum în Dumbrăveni pentru a mai aduce alte 3 pisici și s-au întors în Sibiu cu ele dar și cu 8 căței. Lili este unul dintre ei. Acum ea este proaspăt sterilizată, deparazitată și vaccinată.

Situația cățelușilor din Dumbrăveni lor a fost asemănătoare cu cea a pisicilor. Și cățeii trăiau alături de persoanele cu dizabilități, fiind ținuți la căldură și chiar în camerele acestora. Cățelușii sunt adulți, le spunem „cățeluși” pentru că toți sunt de talie mică, foarte simpatici, cuminți și învățați să facă afară.

Aceștia sunt în aer liber, într-o grădină, sunt speriați, sunt înfrigurați din cauza gerului și zăpezii. Sunt ideali pentru apartament, datorită taliei lor mici.

Fiecare cățeluș are o poveste și dacă doriți să adoptați, și să îi cunoașteți pe fiecate în parte mai bine, sunați la 0721.157.104 deoarece au fiecare în aceeași măsură, nevoie de un loc cald și de o familie iubitoare!

, , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.