Guleras – ADOPTAT

30 septembrie 2012

Guleras – ADOPTAT

Precum Guleras sunt multi, foarte multi catei ai strazii, fiecare deosebit in felul sau, insa Guleras este un catel ceva mai aparte, foarte inteligent si totusi singur si al nimanui….. S-a aciuit la scara unui bloc si acolo a ramas in speranta ca se va gasi un locusor si pentru el. Oamenii intrau si ieseau din bloc, dar toti pareau incurcati din cauza ca Guleras se afla acolo. Nimeni nu a avut nici o vorba buna pentru el, nici o mangaiere sau o coaja de paine…dar el spera ca totusi cineva il va lasa sa intre si sa ramana acolo. Intra-adevar a aparut o doamna care l-a mangaiat, i-a spus o vorba buna si l-a hranit. Guleras a fost fericit ca cineva ii acorda si lui putina atentie si afectiune. A fost atat de fericit si ca semn de multumire in fiecare zi o conducea si o astepta pe aceasta doamna indiferent unde se ducea.

Este un catel devotat, prietenos si stie cum sa recompenseze pentru atentia pe care o primeste.
Cand isi primeste portia de mancare, o lasa deoparte bucurandu-se de mangaierile si vorbele blande ale doamnei, abia apoi mananca.
Din pacate Guleras nu poate ramane in fata blocului. Locatarii acelui bloc nu au ochi buni pentru el si pentru prietenia care s-a legat intre el si doamna. Acum vor sa-i faca rau. Au amenintat si au promis ca se vor ocupa personal daca, cainele nu dispare urgent de-acolo.
Doamna nu stie ce sa faca, ea mai are un caine, e disperata, nu are unde sa-l duca si cum sa-l protejeze. Ne roaga sa gasim o curte, o gradina pentru Guleras. Catelul este tanar, are aproximativ 3 ani, este sterilizat, dar cel mai important este ca poate deveni cel mai bun si devotat prieten necuvantator.
Haideti sa cautam o solutie pentru el, pana nu e prea tarziu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.