Furnicuța din Dumbrăveni – ADOPTATĂ

28 ianuarie 2012

Furnicuța din Dumbrăveni – ADOPTATĂ

Povestea de la Dumbrăveni a pisicilor o cunoașteți, ele așteaptă în continuare o familie care să le ia acasă, dar nu doar ele își așteaptă noii stăpâni să le adopte ci și 8 căței frumoși și drăgălași.

Voluntarii Animal Life au făcut încă un drum în Dumbrăveni pentru a mai aduce alte 3 pisici și s-au întors în Sibiu cu ele dar și cu 8 căței. Furnica e unul dintre ei, dar ea a avut norocul să fie primul câine adoptat.

Situația lor a fost asemănătoare cu cea a pisicilor. Și cățeii trăiau alături de persoanele cu dizabilități, fiind ținuți la căldură și chiar în camerele acestora. Cățelușii sunt adulți, le spunem „cățeluși” pentru că toți sunt de talie mică, foarte simpatici, cuminți și învățați să facă afară.

Aceștia sunt în aer liber, într-o grădină, sunt speriați, sunt înfrigurați din cauza gerului și zăpezii. Sunt ideali pentru apartament, datorită taliei lor mici. Momentan nu sunt sterilizati, dar ne ocupăm noi de asta :), sunt doar vaccinați și deparazitați.

Fiecare cățeluș are o poveste iar dacă doriți să adoptați, și să îi cunoașteți pe fiecate în parte, sunați la 0721.157.104 deoarece fiecare are în aceeași măsură, nevoie de un loc cald și de o familie iubitoare!

, , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.