Juniorii noştri – ADOPTAȚI

14 februarie 2012

Juniorii noştri – ADOPTAȚI

Toți cei cinci mititei au fost adoptați. Mulțumim celor care s-au hotărât să le ofere un cămin. Iar norocoșilor – să aveți parte de tot ce este mai bun, pentru că meritați cu adevărat o a doua șansă!

Cei cinci mititei s-au născut în pragul iernii, pe betonul rece din curtea unei  şcoli. Naşterea lor a coincis cu venirea timpului rece şi friguros. Mini,  mămica lor nu a găsit un loc mai ferit şi mai sigur pentru cei cărora urma să le dea viaţă, aşa că a ajuns să nască sub cerul liber, chiar în curtea unei şcoli. Trist este că abia după câteva zile am fost sunaţi de o persoană miloasă să venim şi să facem ceva pentru ei.

Când am ajuns în curtea şcolii am găsit-o pe Mini agitată, neliniştită pentru că nu mai avea nici un puiuţ lângă ea. Toţi erau în mâinile copiilor. Mititeii aveau doar câteva zile, nu aveau ochişorii  deschişi şi în loc să fie lânga mămica lor erau în mâinile elevilor. Unii îi mângâiau şi îi ţineau în palme, alţii din păcate îi pasau între ei ca pe nişte mingi.

Căţeluşii fiind aşa mici nu înţelegeau ce li se întâmplă, în schimb mămica lor plângea şi fugea de la un copil la altul să îi dea puiuţii înapoi. Din fericire s-a intervenit la timp şi puiuiţii  au fost recuperaţi din mâinile copiilor şi duşi împreună cu Mini într-un loc mai sigur, iar acum mica familie a lui Mini este în siguranţă. Siguranţa nu înseamnă şi căldură, hrană adecvată sau atenţia şi grija pe care le-o poate purta un stăpân.
Haideţi să încercăm să găsim pentru fiecare mititel câte un locuşor, o familie iubitoare şi primitoare. Căţeluşii vor fi talie mare iar când vor creşte vor putea păzi curtea, revanşându-se pentru grija care le-a fost purtată de când erau  mici.

De la dreapta la stânga vă prezentăm juniorii: 2 băieţi, 2 fete şi ultimul încă un băiat.

05.02. 2012: Rocky și Johnny sunt disponibili adopției. Frații lor și-au găsit familii iubitoare.

09.02.2012: Rocky a fost adoptat. Johnny e singurul disponibil adopției.

10.02.2012: Johnny ultimul cățeluș din aceasta serie de 5 pui s-a adoptat astăzi.

 

 

, , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.