Spoty – ADOPTAT

21 septembrie 2011

Spoty – ADOPTAT

SpotySpotySpotySpoty


Spoty este la fel ca restul cateilor, fara stapan, fara un apadost,fara mancare si fara apa…
S-a nascut cel mai probabil pe strada si tot pe strada a crescut ..cat a fost mic nu a avut norocul sa fie luat acasa de nimeni, iar acum cand are cam 1 an sansele lui sa isi gaseasca o casa sunt si mai mici, dar el spera ca poate poate viata lui sa se schimbe, sa nu mai fie tot singur, tot pe strazi..
Este un catel tanar, sociabil, frumos, de talie mare, bland dar cu o privire inteligenta..
Din cand in cand angajatii de la Biserica Evanghelica ii mai dadeau de mancare si apa, dar si cele cateva saptamani de gazduire au incetat pentru ca nu il mai pot lasa in curtea bisericii, nu mai au voie sa il lase din cauza turistilor, asa ca Spoty e din nou al nimanui.
Ne uitam la el cum sta la intrarea din curtea biseriii in speranta ca va fi lasat din nou sa intre si sa stea in singura curte pe care a avut-o vreodata…..
Putem incerca sa ii gasim o familie iubitoare de animale, o curte pe care s-o apere si care sa fie locusorul lui..daca nu puteti voi sa il adoptati, poate aveti rude, prieteni, cunostinte care ii pot oferi un adapost, o curte si sigur nu veti regreta ca din cei multi si ai nimanui l-ati ales pe Spoty..
Este sterilizat si drept multumire , Spoty va fi deparazitat, vaccinat, va avea carnet de sanatate si un sac mare de mancare.

, , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.