Povestea celor trei cățeluși – ADOPTAȚI

22 septembrie 2011

Povestea celor trei cățeluși – ADOPTAȚI

Sunt două surori și un frățior, trei cățeluși minunați, cu niște ochișori triști care parcă spun „Luați-ne acasă…”
ei sunt Ninny, Vicky și Tomas, trei frățiori nedoriți de cei în curtea cărora au venit pe lume. Erau abia născuți când au fost găsiți într-o pădure, băgați sub o găleată înfiptă în pământ ca să nu poată ieși, lăsați să moară prin asfixiere de semenii noștri care se numesc oameni. Dar cineva acolo sus i-a iubit, a avut grijă de ei și nu le-a scos în cale doar oameni cruzi, fără suflet ci și pe cel care le-a auzit scâncetul slab și stins și care nu a trecut nepăsător mai departe…I-a luat acasă, i-a hrănit cu biberonul din trei în trei ore, zi de zi, noapte de noapte, până acum când au împlinit 2 luni, s-a ocupat de ei ducându-i la veterinar, deparazitându-i și vaccinându-i.
Acum au prins un pic de putere și li se caută un cămin adevărat, dacă nu pot fi împreună ca frățiorii atunci pentru fiecare în parte câte o familie care să îi adopte.
Sunt jucăuși, dornici de atenție și afecțiune. Au avut parte de primul miracol din viața lor atunci când au fost găsiți, poate cu ajutorul dvs. vor mai avea parte și de al doilea miracol pentru un nou început.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.