Mike – ADOPTAT

4 decembrie 2011

Mike – ADOPTAT

Mike a fost adoptat la campania de adopţii organizată în 03.12.20011, în cadrul Târgului de Crăciun din Piaţa Mare. Mulţumim noilor stăpâni şi le dorim multe clipe frumoase alături de noul membru al familiei. Povestea lui suna aşa:

Acesta este Mike. Un veritabil băiețel de două luni, vaccinat, deparazitat cu carnet de sănătate. Este tare jucăus, prietenos, pus pe șotiile specifice vârstei lui… dar cu câteva săptămâni în urmă viața lui era alta.

A fost și el, ca mulți alții, lăsat să moară, pus într-o plasă și aninat de gardul unei case. Proprietarilor le-au atras atenția ceilalți căței care săreau și lătrau către plasă, agitând pe toata lumea… a fost abandonat pe principiul „dacă eu nu-l vreau poate-l vrea altcineva, dacă nu asta e…n-are decât să moară”… Mult nu mai avea și murea dar l-au salvat oarecum cățeii din curte. Din păcate nu poate fi păstrat, și e păcat să ajungă pe strazi și pentru asta trebuie să îi oferim lui Mike o curte, o grădină să o apere, pentru că Mike va fi un cățel mare și frumos când va creste.

, , , , , , ,
2 Comments
  1. Acum vad ca ma uit gresit, Mike a fost adoptat deja. Felicitari!

  2. Mike e tare frumuşel şi deschis la culoare … Ce ziciceti, ar merge?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.