Lulu – ADOPTATĂ

18 decembrie 2011

Lulu – ADOPTATĂ

Lulu și-a găsit o familie iar aceasta era povestea ei:
Pe când era doar un ghemotoc, Lulu a fost găsită umblând pe străzile din oraș. Vădit slăbită și înfometată, prea mică pentru a se descurca singură, Lulu le-a atras atenția unor tineri care se plimbau. Aceștia au luat-o în brațe, au mângâiat-o, i-au dat să mănânce și nu au abandonat-o pe micuța Lulu. Au luat-o acasa, si au căutat o soluție pentru ea. Ulterior ne-au contactat si ne-au rugat să facem tot posibilul să găsim o familie care să o adopte pentru ca ei nu o puteau pastra. A fost dusă la veterinar, este vaccinată și deparazitată, e sănătoasă, acum are 4 luni si jumătate, este o frumoasă, merge în lesă, este ascultătoare iar urechiile ei încep să se ridice, adăugând aspectului ei o alură de Ciobănesc… Este o cățelușă inteligentă, cu potențial, care ar fi păcat să se irosească în cazul în care nu va fi dorită de nimeni acum cât e tânără și poate învăța multe de la cine va dori să o ia ACASA!

, , , , , , ,
2 Comments
  1. Vad ca ii vaccinati si deparazitati dar ma intreb… de sterilizat de ce nu-i sterilizati? Nu-s destui maidanezi pe strazi si in adaposturi?

    • Toti cainii se sterilizeaza la varsta potrivita. Daca ei sunt adoptati inaintea acestei varste vom recomanda si insista ca noii stapani sa ii sterilizeze. Daca din pacate ei mai sunt la noi in momentul varstei potrivite pentru sterilizare (veterinarul decide momentul) ei sunt sterilizati!

      2011/12/22 Disqus

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.