Jackie – ADOPTATĂ

22 decembrie 2011

Jackie – ADOPTATĂ

Puiul asta e cea mai trista pisicuta pe care am vazut-o. Am gasit-o tremurand din toate incheieturile abandonata in fata liceului Lazar (Sibiu). Eu nu am  posibilitatea sa o tin, deoarece mai am un pisoi in casa, de 2 ani  jumatate, salvat si el dintr-un accident de masina, care are nevoie de  foarte multa atentie. Am adapostit-o la parterul unui bloc  vecin, in zona prin care se coboara in subsolul blocului. Este o zona cu multa mizerie, curent si praf, dar a fost singura solutie pe care a  aveam la indemana. Daca as fi lasat-o in strada pe gerul de -13 grade  care a fost in acea noapte ar fi inghetat.

Pitica a fost adoptata in 8 decembrie de un  student ce voia sa ii faca o surpriza prietenei lui care isi dorea de  mult timp o pisicuta, insa din pacate ei nu mai au posibilitatea sa o tina, din cauza proprietarilor apartamentului unde stau in chirie, care nu sunt de acord cu ea.

A fost deparazitata si a primit primul vaccin, pe cel de-al doilea urmand sa il primeasca in ianuarie. A avut si raie auriculara foarte urata, de care a reusit sa scape dupa tratament, acum nemaivand probleme.

Acum pisicuta se simte si arata vizibil mai bine, convinge-te singur dand clic pe: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.293104390732332.70075.100000983203667&type=1

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.