Steluța – RIP :(

23 January 2017

Steluța – RIP :(

Steluta – o poveste mai trista
Despre Steluta ar fi atat de multe de spus, incat nici nu stim cum sa incepem. In primul rand ar trebui sa spunem ca ar avea mare nevoie de liniste, de cineva binevoitor care, daca nu ii poate oferi pe viata un camin, macar unul pe perioada temporara.
Care este povestea ei? Ei bine, Steluta e la noi de la inceputul lui decembrie 2016. Drama ei este aceea ca a ramas a nimanui dupa nu mai putin de 12 ani petrecuti in casa, in singurul mediu de ea stiut, atunci cand singura ei familie – o doamna in vasta – a decedat.
Ati ghicit, Steluta are 12 ani. Nu a fost nefericita. Nu a fost ranita si nu a cunoscut greutatile unei vieti pe strada. Insa schimbarile prin care trece acum nu pot fi descrise. Va spunem doar ca vreme de cateva saptamani, figura ei exprima atata tristete, incat am decis sa mai asteptam cu promovarea. In tot acest timp ne-am ocupat ca Steluta sa se integreze in noul ei camin, alaturi de celelalte pisici din grija Animal Life. I-am descoperit, treptat, personalitatea, de la soc si deprimare la curiozitate, apoi si mai multa curiozitate, pana cand si-a aratat adevaratele trasaturi definitorii: blandetea si afectiunea. Nu s-a adaptat, insa, noii ei vieti. Nici nu ne asteptam la prea multe, dar acum vom sti ca trecerea de la noi intr-un mediu unde i se va oferi afectiune si in care va oferi, la randul ei, toata iubirea si linistea pe care le emana, cu siguranta o va percepe ca pe o schimbare pozitiva.
Speram, ne dorim din suflet ca Steluta, o pisica de 12 ani, educata si cuminte, cu toate analizele la zi, total sanatoasa si care va mai avea ani buni de trait, sa primeasca din partea cuiva o a doua sansa. Haideti sa o ajutam pe Steluta!
Cei care sunt interesati de adoptia sau gazduirea temporara a Stelutei sunt rugati sa ne trimita un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
—————————————–
Data nasterii: 01.2003
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenos fata de catei: NU
Prietenos fata de alte pisici: DA
—————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.