Dragi prieteni Animal Life – Semimaraton 2016

30 May 2016

Dragi prieteni Animal Life – Semimaraton 2016

Stiu ca multi dintre voi au fost sambata in Piata Mare la Semimaraton, dar pentru cei care nu au fost as vrea sa va spunem in cateva cuvinte cum a fost pentru noi, membrii Animal Life care am “stat pe tusa” adica nu am alergat si am impartit diplome. Din 2012 incoace, in fiecare an evenimentul asta a reusit sa ne intoarca pe dos si sa ne faca sa ne simtim recunoscatori pentru viata noastra, pentru orasul in care traim si pentru oamenii pe care am sansa sa ii cunoastem.
Nu este doar un eveniment sportiv pentru ca nu este despre performanta. Nu este doar un eveniment caritabil pentru ca este mult mai mult de atat. Sambata am vazut cateva mii de oameni care fac cu adevarat lucruri.
Am multumit din suflet celor care treceau finishul, care au donat, care au organizat evenimentul asta minunat! Iar cel mai frumos lucru pe care ni l-a spus un domn dupa ce a alergat 21 de km a fost “Noi va multumim pentru ca ne dati sansa sa ajutam!” A fost o zi cu atat de multa energie pozitiva incat cred ca ne va ajunge pentru tot anul! Prieteni cu tricouri Animal Life facute de ei, prieteni din Germania care au venit aici sa alerge sau au alergat in orasele lor de resedinta, copii care au venit sa ne imbratiseze si sa ne intrebe cand pot veni in sfarsit la adapost sa ne ajute… a fost magic. Nu in ultimul rand ne gandim la colegii nostri din AL care in ultimele luni au devenit niste veritabili atleti si fundraiseri.
Oameni frumosi, va multumim din suflet pentru ca sunteti asa de minunati cum sunteti voi! Nu va vom dezamagi la randul nostru si vom “alerga” si noi in fiecare zi pentru cauza in care credem impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.