Toothless

25 September 2017

Toothless

Toothless, o ștrengăriță fără pereche, adorabilă și pufoasă așteaptă cu nerăbdare să fie luată acasă. Într-un ghem de blăniță atât de mic chiar încape o inimă imensă, o bucurie explozivă, cu un chef de joacă de nesubestimat!
Cu blăniță de catifea și ochișori hiptonitzanți în care parcă se scaldă mările, Toothless știe exact cum să își facă loc în inima oricui. Parcă e un ninja iscusit: vine pe nesimțite și îți fură inima, fără drept de apel! Vraja ireversibilă a ochișorilor ei este un dulce nectar al fericirii. Odată ce-l guști, nu vei mai vrea să te desparți de pitica asta mică!
Căutăm pentru ea un partener de joacă, un stăpân cu care să împartă bucuriile și pe care să îl copleșească cu energia ei, ghidușiile și cheful de viață. Pentru detalii referitoare la adopția micuței Toothless, te așteptăm să ne contactezi prin mesaj privat. Îndrăznește fără grijă, buna dispoziție se molipsește!

Daca doriti sa adoptati aceasta pisicuta va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
—————-
Data nasterii: aprox. August 2017
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenos fata de catei: NU STIM
Prietenos fata de pisici: NU STIM
Deparazitat intern/extern: DA
Sterilizat: NU
————————————-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.