Tisi

12 December 2017

Tisi

Data nasterii: 17.06.2017
Sex: Femela
Talie: Medie

TISI este un suflet peste care nenorocul a curs cu carul. Ai zice că așa iubitoare și inimoasă cum e ea, a decis să atragă asupra sa toate nenorocirile celorlalți compatrioți ai ei, câini ai stăzii, ai nimănui.
Tisi are o poveste tristă, dar în speranța că putem să îi schimbăm destinul, alături de oameni buni, iubitori și responsabili ca voi, facem apel la inima dumneavoastră. Pentru că Tisi e genul de cățelușă care nu cere nimic și care merită totul!
Greșeala ei capitală este ca a îndraznit să vină pe lume într-un loc în care nici mama, nici frățiorii ei nu au fost doriți. Vă sună cunoscut? Sub amenințarea cu moartea, cățelușa a fost nevoită să învețe să se ascundă de oameni pe unde apuca. Nu prea i-a fost dat să cunoască fața prietenoasă și binevoitoare a oamenilor, astfel că nu prea știe să facă diferența între cei buni, care vor să-i ofere o mângâiere și cei răi, care ………. De teamă, se ascunde de noi toți și pitită în locuri cât mai strâmte, ne privește cu ochi triști și fricoși, ne roagă fierbinte să nu o batem, să o lăsăm să traiască, căci nu vrea să facă rău nimănui, nu vrea să deranjeze pe nimeni, ci doar să trăiască…
Tisi este un sulet blând, care, mai mult decât orice, are nevoie de iubire. Ea trebuie să învețe că oamenii sunt și buni și că nu va mai fi amenințată cu bătaia sau cu moartea pentru restul vieții sale. Suntem convinși că o familie iubitoare, cu multă înțelegere și răbdare ar putea s-o ajute să învețe aceste lucruri cu ușurință. Credem că Tisi este educabilă, mai ales că este tinerică și mai ales că nu își dorește decât o viață liniștită. Odată ce va da de gustul bunătății, a vieții de familie, a îmbrățișărilor sincere și călduroase, cățelușa va fi mai mult decât fericită să invețe să vină când este chemată, să asculte, să meargă în lesă, iar în final să dea mai des din codiță!

Daca doriti sa adoptati aceast catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.